Sider

Translate

fredag 13. juli 2012

Fantastisk bok !!

"Vindens navn" av Patrick Rothfuss er en diamant blant alle de gode fantasy bøkene der ute! Den er velskrevet og spennende, en utrolig fin bok! Dette er den første av tre bøker,Kongedreperkrønikene, og historien i denne boka blir fortalt på èn dag. 874 sider med magisk underholdning :)
Den handler altså om Khvote, kongedreper, magiker, trollmann...legendene om han er mange. Noe er sant, noe ikke. Han gjemmer seg i en liten landsby og driver et lite vertshus. En dag kommer en historieforteller innom vertshuset og kjenner igjen Khvote. Etter mye om og men går Khvote med på å fortelle sine memoarer..Denne første boka handler om oppveksten hans.Her er mord, magi, bibliotek med titusener av bøker, overnaturlige skapninger, kjærlighet og svik :)
Dette er en roman som anbefales til alle, uansett om du liker fantasy eller ikke, det er en historie om et innholdsrikt og fantastisk liv.Spennende, fengslende og morsom.
Terningkast


 • Bazar Forlag
 • Utgivelsesdato: 1 oktober 2012
 • Pris: 399,-
 • Blogglisten

3 kommentarer:

 1. Hyggelig å se at boka falt i smak!

  Hilsen Morten,
  oversetteren

  SvarSlett
 2. Hei Morten :)
  Ja du verden for ei bok ! Og for en jobb du må ha hatt å oversette denne mursteinen. Men du har gjort en fantastisk jobb!! Vet det ikke er enkelt å oversette fra originalspråk. Å få med stemning, godt språk og innhold :) Håper inderlig du er i gang med bok 2 :D

  SvarSlett
 3. Tusen takk for godord! Det var ingen liten jobb, nei, så da er det jo ekstra hyggelig å høre at oversettelsen falt i smak. Og ja, jeg holder på med bok 2. Den kommer til neste år. :)

  SvarSlett