Sider

Translate

torsdag 10. november 2011

Snøbarnet av Eowyn Ivey

Dette er en av de beste romaner jeg har lest ! Og jeg har lest maange :) Selv om jeg liker best ungdomsbøker,  fantasy og krim så leser jeg romaner innimellom. Og denne er virkelig en av de beste, kanskje fordi det er et hint av magi her...eller er det?
Jack og Mabel har aldri klart å få barnet de alltid har ønsket seg. De bestemmer seg for å begynne på nytt og flytter fra østkysten til Alaska. Arbeidet med å rydde ny jord er hardt og den mørke vinteren tar på. Men så dukker et lyspunkt opp: en liten jente viser seg stadig i skogkanten ved gården. Er jenta virkelig eller noe de innbiller seg?

Den er spennende, opp slukende og ganske fantastisk. En slik bok som du ikke klarer å legge fra deg. Den er så godt skrevet at du lever deg inn i historien. Dette er boken du kan gi til din mor, bestemor og tante til jul :)

1 kommentar:

  1. Oj, før en flott bok blogg du har :D vist ikke om den heller æ, å du like jo AKKURAT de samme type bøkern æ jør, så æ trur nok æ bli å ta en del tips herfra!! Du må legg ut link på face innimella når du skriv nye innlegg :)

    SvarSlett