Sider

Translate

fredag 28. august 2015

Steady, av Jarle Sten Olsen .

Ny forfatter, en debutant faktisk :) Det er alltid spennende når nye ansikt dukker opp. Hvem er denne forfatteren, hvordan er historien hans og hvilken stemme har han ?
Jarle Sten Olsen er født i 1963 i Bergen, bor nå i Telemark og med 20 års erfaring fra Tv produksjon i Nrk og Tv2. Dette er altså hans første bok,og forhåpentligvis ikke den siste !

Erling Verner er en frilanser kameramann tilknyttet NRK, og både han og hans samboer jobber med
de store TV-produksjonene.  Tiden for utdelingen av Nobels fredspris 2014 nærmer seg og Nobelkomiteens leder  Sverre Franzen står plutselig ansikt til ansikt med hemmeligheter fra sin egen fortid. Dette gjør at han må ta viktige avgjørelser mht valget av årets fredsvinner.
Erling Verner finner seg selv i sentrum av en etterforskning som omhandler de to oppdragene han jobber med for NRK, utdelingen av fredsprisen,konserten og dokumentar knyttet til påtente branner av gamle bygninger i Oslo. Dramatiske ting skjer på kort tid,og før han vet ordet av det er Erling viklet inn i et internasjonalt spill,et spil som også setter Erlings liv i fare !

Jarle Sten Olsens stemme i denne boka viser at han kan det han skriver om. Bare beskrivelsen av hvordan en bærer et steady kamera imponerte meg:) Interessant  for en som ikke kan noe med dette ! Det er en spennende historie, med vinklinger som gjør at du tror du vet hva som skjer, men så tar man så feil. Det er en todelt historie, som jeg da ikke er såå glad i,men den veves heldigvis veldig godt sammen med hovedhistorien :)  Dette er en god bok,veldig spennende og velskrevet. Den føles nesten virkelig siden den handler om så kjente ting for oss, som fredsprisen og NRK :)Og slutten ...den var herlig intens og spennende !
Håper virkelig det kommer flere bøker fra denne forfatteren ! Anbefales :)


  • Forlag: Liv Forlag
  • Utgivelse: 7 sept.2015
  • Sjanger: Thriller

1 kommentar:

  1. Hei! Tror ikke jeg har vært innom deg før. Ser at vi leser de samme typer bøker, så deg vil jeg ha på bloggrullen min. Steady har jeg lest og likte den veldig godt, er enig med deg, håper han kommer med flere bøker :)

    SvarSlett