Sider

Translate

onsdag 23. mai 2012

Sjelekisten, en utmerket krim !


  • Bazar forlag
  • Utgivelsesdato : 7 feb-12
  • Sider: 367
  • Pris : 349.-
Ann Rosman debuterte med Fyrmesterens datter, første bok om kriminalbetjent Karin Adler. Den var spennede og utrolig godt skrevet. Nå er altså bok nr 2 om Karin Adler ute, Sjelekisten.
En skoleklasse på tur kommer over et makabert funn ved den gamle offersteinen i Marstrand: de finner et hodeløst kvinnelik i middelalderklær.Kort tid etter finner en av byens eldre damer et kvinnehode på en gjerdestolpe i hagen sin. Etter at kriminalbetjent Karin Adler finner ut at dette hodet ikke hører sammen med kroppen de fant frykter hun at flere bestialske mord har funnet sted.
Ann Rosman blir sammenlignet med Camilla Lâckberg, og det er jeg enig i, at de har noe av samme skrivestil,  MEN Ann Rosman er MYE bedre. Hun skriver bedre, har god flyt og det er mye mer  spenning i hennes bøker. Dette er en ypperlig krim, med salig blanding av mord og mysterier, vennskap,litt kjærlighet,en god flaske vin i ny og ne og sjø og båtliv.  Den er meget bra skrevet, språket flyter godt og det er så spennende at du bare MÅ lese èt kapittel til !!

1 kommentar:

  1. Høres ut som ei ganske god bok ja, har kjika etter deinj på Amazon men deinj kjæm bare opp på Tysk og det har æ itj tænkt å bestill, som deinj spanska æ kjøpt haha.

    :)

    SvarSlett