Sider

Translate

tirsdag 22. januar 2013

Krimdronningen Åsa larsson !!


Har du ikke lest noe av Åsa Larsson før BØR du virkelig prøve en av hennes bøker. Hun skriver utrolig bra krim som er spennende og lettlest.
Disse to er bok nr 4 og 5 i serien, jeg har ikke lest de første.....enda.....men det gjør ingenting for historien sin del..
Bøkene handler om jurist Rebecka Martinsson, og handlingen er lagt til traktene rundt Kiruna.
Et offer til Molok er nettopp kommet ut, og den er knallgod :
En stor bjørn blir skutt, og i magen hans finner de bær og knokler fra et menneske. En tid senere blir en kvinne drept med høygaffel, mens hennes barnebarn overlever ved å gjemme seg. Når Rebecka Martinsson begynner å etterforsk viser det seg at mistenkelig mange av kvinnens nærmeste slektninger er døde.
Til din vrede går over er nesten enda bedre:
Tenåringene Wilma og Simon dykker etter et gammelt flyvrak fra krigen på en islagt innsjø. Plutselig kutter noen sikkerhetslinen og legger en dør over hullet i isen.Simon finner ikke veien mens Wilma desperat hugger hull i isen med kniven sin. Hun strekker hånden opp av hullet og noen griper tak i den. Med sine siste krefter river hun seg løs og synker ned til bunnen.Hvilken hemmelighet har de kommet over som er verdt å drepe for ?
Dramaet som foregår under isen er så godt beskrevet at du sitter og hiver etter pusten!
Dette er to bøker som limer deg fast i stolen, du bare MÅ lese et kapittel til før du legger deg, bare èn side til før du må på jobb.......Dette er god krim, skremmende, rørende og heldigvis litt humor innimellom.
Anbefales !!


  • Forlag: Gyldendal
  • Ute nå
  • Sjanger: Krim 1 kommentar:

  1. Enig! De er kjempebra. Du burde lese de første bøkene hennes også

    SvarSlett