Sider

Translate

lørdag 21. februar 2015

Lukk øynene av Josh Malerman


Innimellom dukker det opp ukjente forfattere som fanger oppmerksomheten. Og som oftest er det tittelen som fenger meg iallefall. Denne boka gjorde  det.  " Lukk øynene, Det er noe der ute..."  Det trigger min nysgjerrighet til gangs !! Takk og pris for min nysgjerrighet sier jeg, for denne boka er jeg glad jeg ikke gikk glipp av !

Det er noe er ute...hva du enn gjør IKKE åpne øynene !
Ett sekund og personen som ser drives til vanvidd og dødelig vold, som ender med selvmord.
Malorie har overlevd med to små barn i 5 år. Nå vil hun finne et tryggere sted for seg og sine små. Men reisen dit blir ikke enkel med bind for øynene og et feilsteg vil ende med døden for både henne og barna. Hvordan reiser man trygt med bind for øynene og vesener som dreper deg ved et blikk?

For ei merkelig,merkelig bok ! Merkelig, skremmende og uendelig spennende! For en måte å skrive på, for en fantasi og for en herlig grøssende følelse du får når du leser den. Jeg tok meg selv i å lukke øynene mens jeg leste, haha det ble litt vanskelig å lese kan du si. Men det sier litt om hvor godt jeg levde meg inn i historien ! Eneste jeg ikke helt likte ved den er måten historien hopper, litt unødvendig noen ganger etter min mening. Men uansett det så er dette en av de beste bøkene jeg har lest på lenge ! Den er så annerledes, merkelig og veldig VELDIG bra.Anbefales alle som liker en grøssende, merkelig og annerledes bok !!

  • Forlag: VigmostadBjørke
  • Utgivelse: 4 februar 2015
  • Sjanger: Roman/spenning
  • Oversetter: Hilde Stubhaug


2 kommentarer:

  1. Den tror jeg jeg må få med meg, høres skremmende ut!

    SvarSlett
  2. Oh yess,den er skremmende bra !😲

    SvarSlett