Sider

Translate

fredag 17. mai 2013

Den svarte Vinteren !

Den Svarte Vinteren er frittstående oppfølger til boka Dødsønsket. Her fortsetter historien om Hervor og Mirjam, den ene lege og den andre heks! To vidt forskjellige mennesker som er blitt gode venninner.
I Den Svarte Vinteren møter vi dem i Hervors hjembygd i Lappland.
En kjent operasanger, Ralph,  ankommer den lille bygda og flytter inn på det gamle hotellet, som har stått tomt i mange år, noe som får innbyggerne til å spekulere på hva han skal der. Bedre blir det ikke når hans kjæreste Eric ankommer tettstedet. Samtidig som en dyster hemmelighet blir oppdaget på hotellet, er det noen i bygda som slår seg sammen for å få vekk de to mennene på hotellet. Heldigvis har Ralph og Eric to gode hjelpere i Mirjam og Hervor. 
Denne er bedre enn Dødsønsket, som jeg likte ganske bra. Men denne er spennende, underholdende, vittig og rett og slett god :)
Du trenger ikke å lese Dødsønsket før du leser denne, du får med deg alt uansett. Men du blir bedre kjent med Hervor og Mirjam om du gjør det. Jeg liker de to karakterene veldig godt. De er to gode damer som vil alle vel....men når de møter mennesker som vil andre vondt er de ikke sene om å ta seg av det.  Og siden Hervor er synsk og heks, og Mirjam har evner hun ikke liker å bruke har de sine egne måter å ordne opp på 
Kosekrim er det noen blogger som skriver om denne boka, og det skal jeg være enig i. Den er koselig, men samtidig ganske så spennende. Man må bare lese for å se hva som skjer. Dette er en sånn bok du kryper opp i godstolen med og glemmer verden for en stund :)
  • Forlag: Pantagruel
  • Utgivelse: Ute nå
  • Sjanger: Roman/ kosekrim:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar