Sider

Translate

mandag 29. juli 2013

Kjærlighet på torsdager :)

"Torsdager i parken" av Hilary Boyd er en roman om kjærlighet, utroskap, løgner og ekteskap....og tross det så er det en herlig  historie !

Jeanie og George har vært gift i 30 år. Uten forvarsel forlater George ektesengen og flytter inn på gjesterommet. Jeanie skjønner ingenting og forlanger å få vite  hvorfor men får ingen svar. Slik lever de i 10 år,og Jeanie føler hun bor sammen med en venn og ikke en ektemann. Hennes store trøst blir turene i parken hver torsdag med hennes lille datterdatter. Der møter hun Ray som også er der med sitt barnebarn. Han er Georges rake motsetning og livet ser igjen litt mer spennende ut. Da George vil de skal selge huset og flytte på landet må Jeanie bestemme seg for om hun skal fortsette å la han og familien bestemme eller om hennes nye gryende forelskelse hjelpe henne å ta egne valg og beslutninger.

Det er en fin histore, spennende og underholdende. Målgruppen er nok et ganske voksent publikum, jeg vil si kvinner 50+. Jeg er ikke helt der enda men jeg likte historien likevell :). Å møte ny kjærlighet i godt voksen alder er ikke enkelt, men det skjer jo. Og forviklinger med familie og venner er heller ikke enkelt, spesielt ikke når familien synes du begynner å bli gammel, mens du selv føler deg nyforelsket og ung :)
Boka er bra, godt språk gjør den lettlest og du vil virkelig like Jeanie !!

  • Forlag : Apropos forlag
  • Utgivelse: Ute nå
  • Sjanger: Roman

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar