Sider

Translate

fredag 15. august 2014

Ny koseroman fra Karin Brunk Holmqvist :)Har du lest Potensgiverne? Eller Rapsgubbene?  Ja da vet du hvilken bok dette er :) Og om du ikke har lest de så burde du virkelig gjøre det. Karin B Holmqvist skriver fornøyelige bøker om gamle mennesker på bygda i Sverige, om deres liv og leven. Ikke alt i en moderne verden er like enkel å forstå og forviklingene er mange. Min personlige favoritt av disse bøkene er Rapsgubbene, men denne er også vel verdt å ese :)

Gunnar og Berta har tatt den store avgjørelsen å selge huset sitt og kjøpe seg leilighet i byen. Samtidig har de kjøpt seg en liten hytte i en kolonihage. De har også blitt kjent med de nye naboene Hjørdis og Konrad og vennskapet begynner å gå dypt.Men så skjer det noe som gjør at ryktene begynner å svirre i byen og blant beboerne i kolonihagen at Gunnar er en skjørtejeger! Samtidig har Berta og Hjørdis sine egne hemmeligheter som mennene deres ikke får vite om. Forviklingene er i gang !

Hageglede, vennskap og "ærlighet varer lengst" er noen av stikkordene i denne boka. Spesielt vennskapet mellom Berta og Hjørdis er en stor og koselig del av denne historien. Det er god stemning,veldig  lettlest og en koselig historie dette :) Litt spenning blir det jo også når damene har hemmeligheter for mennene, og Gunnar må komme seg ut av rykteflommen som går om han. Jeg synes fortsatt at Rapsgubbene er den beste boka hittil men denne er også ei god " slapp av" bok å kose seg med.


  • Forlag: Silke Forlag
  • Utgivelse: 5 august 2014
  • Sjanger: Roman
  • Oversetter: Kirsti VogtIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar