Sider

Translate

sĂžndag 26. februar 2017

Selfies av Jussi Adler-Olsen

Bok nr 7 om " Avdeling Q" ...juhuuu 😊 Jussi Adler-Olsen er i toppen av gode krimforfattere i norden, og det er en fryd Ă„ lese hans bĂžker. Denne, som altsĂ„ er nr 7 i serien om Carl, Assad, Gordon og Rose i avdeling Q, har et fĂžrsteopplag i Danmark pĂ„ hele 200.000 ! Tenker de snart er tomme og mĂ„ trykke opp enda flere 😏

Avdeling Q stÄr i fare for Ä bli nedlagt pga lav oppklaringsprosent.Rose er sykmeldt da hun sliter med spÞkelser fra fortiden og hemmeligheter hun prÞver Ä skjule bÄde for selg selv og sine nÊrmeste. Samtidig er det en rekke hendelser og intrikate saker som hoper seg opp for Carl , Assad og Gordon. Ran av et diskotek, drap i en bakgate, flere bil-drap og en forsvunnet Rose setter de tre karene i jobb dag og natt. De er usikre pÄ hvilke saker de skal prioritere men oppdager fort at nÄr de trekker i Ún trÄd sÄ rykker det i hele nettet! Hvilke saker henger sammen og hvordan? Og nÄr de finner et selvmordsbrev fra Rose haster det mest Ä finne henne.Men ogsÄ hun er en trÄd som henger sammen med nettet.

Da jeg begynte Ă„ lese "Selfies" tenkte jeg at dette er for rotete! Det er mange navn, personer og hendelser i starten som ikke henger pĂ„ greip! Men jeg mĂ„ si at Adler-Olsen er en mester i Ă„ kaste ut lĂžse trĂ„der, i alle farger , som blander seg sammen i en floke.Men som historien gĂ„r fremover, stadig mer spennende, begynner trĂ„dene Ă„ samles! Atter en gang er jeg imponert over en utrolig kompleks historie som forfatteren har steinhard kontroll pĂ„. Jeg har ikke det og mĂ„ noen ganger lete meg litt bakover for Ă„ huske hva som skjedde med hvem 🙈 Men jeg mĂ„ si at boka fanget meg etter en stund og historien blir utrolig spennende. Det er en perfekt krimbok med alle de ingredienser man kan tenke seg. Og bortsett fra utspekulerte mord og beskrivelsen av hvordan en helt vanlig person kan forvandles til morder, er det nok Roses personlige mareritt som imponerer mest ! Hennes hemmeligheter og mareritt fra fortiden blir ganske fĂžlelsesladet etterhvert !Nok en meget god bok fra Adler-Olsen som jeg anbefaler med glede !!


  • Forlag: Aschehoug
  • Utgivelse: 13 februar 2017
  • Sjanger: Krim/thriller 

1 kommentar:

  1. Jeg er midt i denne nÄ, og tenkte det samme som deg i begynnelsen, mye Ä holde styr pÄ :) Gleder meg til fortsettelsen!

    SvarSlett