Sider

Translate

onsdag 28. desember 2011

Sirkelen, en ny fantasy serie fra GyldendalGyldendal la ut en link på facebook om den nye serien de skal gi ut, de 20 første som likte linken skulle få den første boka før den ble gitt ut. Jeg var selvsagt på hugget og var så heldig å få den i posten like før jul :) Jeg har såvidt begynt med den og den starter bra !
Det skal komme 3 bøker i denne serien og den beskrives som en blanding av Twilight og Fucking Åmål :)
Handlingen foregår i den svenske byen Engelsfors. Vakkert navn, gudsforlatt sted der mennesker ofte går seg vill i de dype skogene og forsvinner. En natt da månen lyser blodrødt føres seks ungdomer til den nedlagte folkeparken. De har ingenting til dfelles, de vet ikke hvordan eller hvorfor de er kommet dit. Men uten hverandre kommer de ikke til å overleve.
Apokalypsen begynner i Bergslagen, Engelsfors.
Mer kommer når jeg har lest den ferdig :) 

OG da har jeg lest den ferdig !!!
Dette er en bra bok, den sammenlignes med twilight, men jeg vil heller si at jeg får tanker om Harry Potter når jeg leser den :) Jentenes svar på Harry Potter :) 
Den er spennende, mystisk, og magi er selvsagt med. Det er mye alvor her, med mobbing, ensomhet, selvmord (?) dop osv. Dette er nok ingen bok for ung ungdom, jeg vil si den passer fra +15 :)
Gleder meg til neste bok, som kommer i 2013 !! ( Hvis vi fortsatt er her da :)

1 kommentar: