Sider

Translate

onsdag 4. januar 2012

Ready Player One, Nerdenes bok :)

Ready Player One, boken for alle spillnerder...og andre selvsagt :) Denne har jeg på jobb og leser den i matpausen min. Du kan si det sånn at pausene blir lenger enn de skal !! Vet dere, dette er et tv spill i bokform !! Helt utrolig at det går an å skrive et spill så spennende.  Vi befinner oss i 2040 åra, nesten alle er fattige og alle goder som fantes er borte. For å rømme fra virkeligheten befinner mange seg inne i en virtuell virkeligehet kalt OASIS.Der kan du leve som vanlig, gå på skole, tjene penger og spille spill. En dag dør den mektige oppfinneren av OASIS, han har ingen barn og velger å testamentere hele sin formue til den spilleren som kan finne et "påskeegg" han har gjemt i den enorme virtuelle verden han har laget.  Den eneste ledetråden han gir er et kryptisk rim, som spiller på hans altomfattende fascinasjon for 1980-tallets populærkultur og da spesielt dataspill. Wade, med avatarnavn Parzival er foreldreløs og fattig, og tilbringer nesten all sin tid inne i OASIS: Han og milioner andre i verden begynner jakten på "påskeegget" 
Å lese denne boka er som å spille selv, den er knall for oss som elsker tv spill :) Kommer mer når jeg har lest den ferdig :)
Og  da er jeg ferdig med boka, og den er knallbra !! Alle som liker tv spill, og kanskje husker attari og commodere 64 vil elske denne boka. Det er faktisk som å lese et tv spill, så rart det enn høres. Passer alle kjønn og alder, les den :)

2 kommentarer:

  1. Har fått den i posten nu, glede mæ t å lesa for når du anbefale at det e for Nerda da trur æ at æ kjæms t å digg deinj :)

    xx

    SvarSlett
  2. oh yes, du kjæms te å digg den stort i`m sure :)

    SvarSlett