Sider

Translate

fredag 23. mars 2012

Incarceron, endelig en ny BRA fantasyserie !!

Incarceron er en ny fantasyserie fra forfatteren Chaterine Fisher, og den er bra!! Måtte sitte oppe til 02.30 i natt for å lese den ferdig :)
Incarceron er et fengsel. Et fengsel som lever. Et fengsel som sprer død, og som aldri glemmer!!
Det er et isolert sted, ingen slipper inn og ingen slipper ut. I underjordiske celler, forfalne byer og uendelige slette områder hersker ondskapen og brutaliteten.
Vi følger gutten Finn. Han er såkalt cellefødt, noe som betyr at han er laget og født av fengselet!! Men Finn drømmer om vann, bursdagslys og stjerner, så han er overbevist om at han kommer utenfra! Han er sikker på at det må finnes en vei ut.
Det finnes en nøkkel, både innenfor incarceron, og utenfor. Spørsmålet er hvem som finner nøklene og hvordan skal de åpne det levende, sansende fengslet som ikke går glipp av en eneste bevegelse ??
Her har forfatteren skapt et utrolig spennende univers, fylt av mysterier, merkelige skapninger og et skremmende fengsel. Det er så godt skrevet at en bare  lese et kapittel til !! Denne anbefales til alle som liker Harry Potter, Sirkelen og Percy Jackson !!
Gleder meg til bok 2 kommer !!

1 kommentar:

  1. Har kjøpt deinj no :) Glede mæ t å lesa deinj no, virke skikkelig bra!

    xx

    SvarSlett