Sider

Translate

fredag 6. april 2012

Mørk Engel, av Laini Taylor

Det var en gang kjærlighet oppstod mellom engel og djevel.
Det gikk ikke bra.
Ny fantasy serie fra forfatter Laini Taylor, og den er BRA!!!

På dørkarmer rundt om i verden dukker det opp svarte håndavtrykk. Det er fremmede vesener med vinger som har satt dem der. 
I en mørk og støvete forretning har en djevels beholdning av mennesketenner blitt faretruende liten.
Og i de trange smugene i Praha er en ung kunststudent i ferd med å bli fanget i en brutal krig med vesener fra en parallell verden.
Karou er Ønskemesterens datter. Hun har blått hår, tegner monstre som kanskje er virkelige, og forsvinner i flere dager i mystiske ærend.
Dette er en meget spennende og underholdende bok, godt skrevet og du MÅ bare lese et kapittel til. Minner om Twillight men er myye bedre. Karou vet ikke hvem hun er, men hun føler alltid at hun er på feil plass, at hun er ment til noe mer. Og den dagen dette vesenet med vinger tar kontakt med henne havner hun midt oppi en krig mellom engler og djevler. Men hvilken side hører hun hjemme???? Boken tar også en overraskende vending mot slutten, og nå kan jeg nesten ikke vente til bok nr 2 kommer. Anbefales!!!1 kommentar:

  1. Denne boka va skikkelig god, litt annerledes enn hva jeg trodde den skulle være men skikkelig spennende! Skal kjøpe bok nr 2 og 3 så snart de kommer ut, dette er en serie jeg IKKE vil gå glipp av :)

    SvarSlett