Sider

Translate

mandag 11. juni 2012

Det du ikke ser av Katherine Webb


"England 1911. Presten Albert Canning og hans naive hustru Hester deler en pasjon for spiritisme og lever et lykkelig liv i en søvnig landsby i Berkshire. Men idyllen blir brutt av to nykommere til landsbyen: Først kommer Cat, den nye tjenestejenta, en fri sjel som blir reddet ut av fengsel av det vennlige ekteparet. Mens hun forsøker å finne en utvei til å rømme, finner hun seg vel til rette i landsbyens hemmelige underverden.
Så ankommer Robin Durrant, en ledende ekspert på det okkulte, nysgjerrig på rykter om at overnaturlige vesener holder til i myrene rundt landsbyen. Robins magnetiske sjarm og store karisma gjør at han snart blir en ettertraktet mann - som fascinerer flere.
Gjennom en lang, varm sommer blir atmosfæren stadig sterkere ladet av ambisjoner, kjærlighet og sjalusi - en blanding så kraftfull at den til slutt ender i mord !!"
En nydelig bok!! Ikke ofte jeg leser slike bøker, engelsk romantikk fra 1900-tallet !! Men denne var fin. Spennende, engelsk aristokrat på sitt beste "det sømmer seg ikke " " det passer seg ikke å gjøre slik" Jeg likte det veldig god faktisk. Litt mystikk, kjærlighet, sjalusi og litt sånn herskap og tjenere-følelse.Jo, denne kan du lese :)
  • Gyldendal Forlag
  • Utgivelsesdato: ute nå
  • Sider :464
  • Pris: 299,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar