Sider

Translate

søndag 16. september 2012

Jørgen Jægers beste krim !!


"En biljakt i Fjellberghavn ender i katastrofe og lensmann Ole Vik blir livstruende skadet.Hans kollega Cecilie Hopen blir kidnappet av de som forårsaket ulykken og halvt bevisstløs blir hun vitne til et dobbeltdrap.Hun våkner på et sykehus i Drammen, uten å ane hvordan hun har kommet dit. 
Cecilie har delvis hukommelsestap. Det eneste hun husker om morderen, er hans uhyggelige stemme.
Snart skjer flere dødsfall i byen. Politiet mistenker at mannen de kaller Stemmen, eliminerer vitner – men vitner til hva? 
Og mens Cecilie selv kommer i ildlinjen, forbereder politiet seg på vakthold i forbindelse med en kontroversiell nobelprisutdeling.
Cecilie aner en forbindelse.
Bli med Cecilie på jakten etter … Stemmen."

Helt fantastisk bok !! Den er spennende fra første side, ingen dødpunkter, handling på hver eneste side,overraskende vendinger, humor, vennskap, død og sorg hånd i hånd! Jeg ble bergtatt av denne krimhistorien, leste overalt, på hjobb, hjemme, på bussen, boka var med i veska mi hele tiden. Det er en sånn historie du ikke ønsker skal ta slutt. Dette er Jørgen Jægers beste krim, iallefall etter min mening. Har du ikke lest noe av han fra før kan du kaste deg over denne. Det er en frittstående del av flere bøker om Lensmann Ole Vik.  LES DEN !!!

 • Forlag : Juritzen
 • Utgivelse dato: 5 Oktober
 • Sjanger:Krim

2 kommentarer:

 1. Holder på å lese den nå, kjempebra bok.
  men etter kapittel 72 begynner den fra begynnelsen på kap 1 igjen. mangler noe av slutten her ?

  SvarSlett
 2. Da må det være noe feil med boka di, alle bøkene jeg har sjekket er som de skal være :)

  SvarSlett