Sider

Translate

tirsdag 27. august 2013

Ny kosebok fra Karin Holmqvist.

"Kaffe med musikk" er bok nr 5 i koseserien fra forfatteren Karin B Holmqvist. Fra før har hun gitt ut "Potensgiverne" "Rapsgubbene" "Serile gentlemen søkes"og "Rosa Elefanter". Koselige bøker alle sammen, men min favoritt blant de er " Rapsgubbene" DEN bør dere lese for den er utrolig morsom, koselig og sjarmerende.
Karin Holmqvist skriver om eldre mennesker på den svenske landsbygda. Sjarmerende eldre mennesker som ikke helt er oppdatert i dagens samfunn. De lever og bor enda i den verden de alltid har kjent, og som de ikke vil gi opp. Dette resulterer i morsomme, sjarmerende og søte situasjoner :)
I " Kaffe med musikk" møter vi venninnene Viola, Inez og Olga. De har kjent hverandre hele livet og møtes jevnlig til syklubb hjemme hos hverandre. Svea er nyinflyttet og har vært med i syklubben i 1 år men kommer liksom ikke helt inn i venninnegjengen. Så vinner de en busstur til Tyskland og DET blir en reise venninnene sent vil glemme! Kvinnebedårere, engler, vanskelige låsekort, og pysjamasbukser er bare noen stikkord om hva de opplever på turen. Og hjemme oppdager mennene deres hvordan det er å passe blomster og hus når deres kjære er borte.
Veldig lettlest, veldig sjarmerende og veldig kosemose-bok :) Du blir rett og slett glad i disse "rotehuene"!
Sitter i grunn med et lite smil om munnen hele tiden mens du leser:) Ønsker du å sette deg ned og bare slappe av og kose deg-ja da er dette rette boken for deg....KOSEMOSEBOK :)

  • Forlag: Silke forlag
  • Utgivelse: ute nå
  • Sjanger: Roman

1 kommentar:

  1. Denne gleder jeg meg til å lese! Jeg har fått med meg de andre bøkene til Holmqvist og håper jeg skal like denne like mye! :-)

    SvarSlett