Sider

Translate

søndag 2. september 2012

Nydelig krim !!

Ny bok, ny forfatter :) Alltid spennende å lese en ny forfatter. Hvordan skriver han, språk, flyt og ikke minst:har han en spennende historie å fortelle??? Og JA.....det må jeg si denne mannen har. Ikke siden jeg leste og ble helt fra meg av begeistring over Lobotomisten av Eirik Huseby Sæther, har jeg blitt så revet med av de første sidene av denne boken!! Den starter rått og oppsiktsvekkende og du MÅ bare lese videre for å se hva som skjer !!
Den handler om en seriemorder som ikke eksisterer....Pressen døper morderen "Mannen med ljåen" og hovedstaden lever i frykt. Etterforsker Jeremias Jensen og Inderen Maharaj er paret som jakter på morderen og det eneste sporet de har er religiøse sitater som drapsmannen skriver i ofrenes blod. Her er bibelske gåter, rituelle drap og gale mennesker. Indiske Maharaj er en fornøyelig figur som myker opp det hele med sin lune humor.
Forfatteren har et godt driv i historien, ikke mange kjedelige sider bare for å fylle på historien. Språket flyter godt, dermed blir den lettlest og det er ikke alt for mange karakterer å holde styr på.
Det er en knallgod krim Paal Pettersen har skrevet, håper inderlig det kommer flere fra han. Anbefales !!


 • Forlag: Juritzen
 • Ute nå
 • Sjanger: Krim

2 kommentarer:

 1. Artig å høre, har boka hjemme ... snart begynne på den.. og ekstra artig er det at jeg kjenner forfatteren :)
  Satse på at han gir ut flere bøker :)

  SvarSlett
 2. Den må du bare lese, drivende god, spennende og med humor !! Du må hilse forfatteren fra meg og be han fortsette å skrive, venter i spenning :)

  SvarSlett