Sider

Translate

torsdag 18. oktober 2012

Firty Shades av grått!

Jaja...da måtte jeg bare krype til korset og lese bok 1 av den berømte serien Fifty Shades. Makan til boksalg har jeg ikke vært borti siden Snåsakailn kom ut med bok sist ( Han kommer forresten med enda en ny bok neste uke :) Med så mange som spør meg om jeg har lest den så måtte jeg bare gi opp og lese den første boka. Jeg hadde absolutt ikke tenkt å lese den......og jeg kunne godt ha latt det være ! Historien i boka er grei nok, det synes jeg. Den handler jo om studenten Anastasia som møter millionæren og smellvakre Christian Grey. Etter mye om og men innleder de et forhold. Et forhold basert på hersker og underdanig. Christian Grey ønsker ikke et vanlig forhold men et forhold basert på dominans og vold. Boka er grei så langt. Men resten er bare sex.30 % historie og 70% porno.....det er hva denne boka er for meg. Nå skal det sies at dette er absolutt ikke min sjanger. Jeg liker jo best krim, skrekk, fantasy og scify, så kjærlighet, romantikk og erotiske fortellinger er ikke noe for meg.  Men den må jo ha truffet noe hos folk ( damer) siden den selger så godt i flere land. Jaja, ikke noe for meg men kanskje for deg??

 • Forlag : Gyldendal 
 • Ute nå
 • Sjanger: Erotisk roman

3 kommentarer:

 1. Off, jeg holder på med den nå og hvis resten av boken bare er sex så vet jeg ikke om jeg klarer å lese den ferdig :P Det eneste som hjelper er høytlesning med venninner, for mange av setningene og metaforene som blir brukt er ganske morsomt dårlige. Og jeg skulle ønske jeg telte fra begynnelsen hvor mange ganger forfatteren bruker enkelte ord :P Jaja gratulerer med at du ble ferdig i hvert fall :D

  SvarSlett
 2. ja ordbruken i denne romanen er ganske så ensformig, vet ikke hvor mange ganger " indre gudinne" og andre ord går igjen men det er mange !Har fått høre at bok 2 ikke er så full av sex og har litt mer spenning, men jeg tror nok jeg står over likevel. Det er så altfor mange bra bøker å lese så jeg har ikke tid å kaste bort på bøker jeg ikke liker :)

  SvarSlett
 3. Hm, jeg har også tenkt at jeg må krype til korset og lese denne serien, men...næææ har ikke lyst til å prioritere den fremfor alle de andre gode bøkene som presser seg frem på leselisten. Sjangre som skrekk, fantasy og SciFi liker jeg godt, men jeg er overbevist om at dette ikke er noe for meg!

  SvarSlett