Sider

Translate

lørdag 30. mars 2013

Katakombens Hemmelighet :)

Tom Egeland skriver ikke bare fantastiske bøker for voksne, nå har han skrevet en fantastisk bok for ungdom :) Katakombens Hemmelighet er pakket av mystikk,gåter, arkeologi og spenning.

Robert blir med sin mor til Roma, for å utforske en hittil ukjent katakombe, en gammel gravplass.Robert oppdager noen uvanlige tegn på veggen men ingen har tid til å høre på han. Så en kveld tar han seg ned i katakomben .Alene......tror han. Når han kommer seg ut av katakomben har han et smykke rundt halsen. Hvor kom det fra og hva er det??
Samtidig har munkene i Domini Cannes ordenen lett etter Den Hellige Stjerne. Endelig er de på sporet og jakten fører dem til Norge !

Tom Egeland er sannelig Norges beste spenningsforfatter, ingen tvil!! Denne er skrevet med tanke på ungdom,men voksne kan absolutt også lese den og like den :) Spennende og mystisk, full av arkeologi, historie, teologi, religionslære og litt okkultisme gjør denne boka helt super !!
Håper ungdom som kanskje ikke liker å lese eller ikke er flink til å lese vil prøve denne. Spenning og engasjement er viktig for å få unge( og voksne) til å lese. Det gir så mye, det hjelper dem til å bli bedre i enkelte fag på skolen og forståelse for alt som er skrevet blir bedre. Bøker som dette må absolutt hjelpe på viljen til å lese iallefall :)
Tommelen opp for en ny 6 er på terningen fra meg :)


  • Aschehoug Forlag
  • Ute nå
  • Sjanger: Ungdom/roman/spenning

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar