Sider

Translate

fredag 29. mars 2013

Margit Sandemo :)

Margit Sandemo er nordens mestselgende forfatter, og mitt store forbilde! Hennes serie "Sagaen om Isfolket" vekket mitt bok-hjerte, og interessen for fantasy, eller "Eventyr for voksne" som hun sier selv.
Sagaen om Isfolket, Heksemesteren og Lysets rike er tre fantastiske serier som er full av fantasi, kjærlighet, demoner og eventyr. Elsker hver og en av bøkene, tilsammen 82 stk :) Har du ikke lest dem anbefales de på det varmeste !!
Nå er hun ute med sin siste serie, Kiaras Saga. Margit Sandemo er nå 89 !! år gammel og ønsker å avslutte med denne trilogien.

Førstebok i serien, Skytsengel, handler om Kiara som lever i Irland på 1600-tallet. 16 år gammel og anklages for å være heks pga sine helbredende evner. Heldigvis unnslipper hun galgen på mirakuløst vis, og flykter fra sine bødler  Under flukten finner hun en eldgammel, keltisk skatt. En skatt medlemmene i et hemmelig brorskap har jaktet på i mange år. Heldigvis får Kiara hjelp, både fra denne verden og en verden vi ikke kan se !

Dette er akkurat som jeg forventer det fra Margit Sandemo. Mystikk, magi og utrolig spennende :)
Margit Sandemo er kanskje blitt godt voksen men hun kan fortsatt gi oss eventyr og spenning. Gleder meg til neste bok som kommer i april :)

  • Schibsted forlag
  • Ute nå
  • Sjanger: roman/fantasy

2 kommentarer:

  1. Ah, "Sagaen om Isfolket"! Fantastisk serie som jeg leste for maaange år siden - husker fremdeles de magiske stundene :)

    SvarSlett
  2. Ja det er virkelig en magisk serie :) Har lest hele serien mange ganger, og blir aldri lei. Nå kan jeg bare se på bøkene som står i hylla og jeg er inne i Tengel, Silje og Sol sin verden :)

    SvarSlett