Sider

Translate

tirsdag 19. mars 2013

Nytt blinkskudd fra Kepler !

Ja...hva skal man si?? Kepler har gjort det igjen! Skrevet en utrolig intens, spennende og skrekkelig krim !
Hypnotisøren, den første i serien, var knallbra. Nr to, Paganinikontrakten, var merkelig nok litt tam og kjedelig. Skulle tro det ikke var samme forfatter(e)?? Den tredje i rekke, Ildvitnet, var heldigvis veldig bra. MEN denne, Sandmannen, slår de alle !! Den er utsøkt bra, utrolig godt skrevet, intens, grotesk, psykisk sterk og så inni hampen spennende :D

En ung mann blir funnet gående på en jernbanebro i Stockholm. Han er sterkt nedkjølt og har legionærsyken. På sykehuset viser det seg at mannen ble erklært død for 7 år siden.Han var et av seriemorderens Walter Jureks siste offer før Joona Linna pågrep ham. Jurek ble dømt til psykiatrisk behandling og total isolasjon. Så hvor kom den unge mannen fra og hvor har han vært?Nå må saken gjenopptas og noen må vinne seriemorderens tillit, for den unge mannens søster er fortsatt der ute et sted...i live!

Her blir vi ført inn i psykiatriens verden, på godt og på vondt. Personene er så godt beskrevet at du blir både sint og trist når du leser deg inn i galskapen. Jeg vet ikke helt hvilke ord jeg skal bruke for å få frem hvor god denne boken er..... SKREKKELIG god!! Les den selv så får du se :)
Har ingen problem med å gi denne terningkast:

  • Forlag: Cappelen Damm
  • Ute nå
  • Sjanger: Krim

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar