Sider

Translate

onsdag 26. juni 2013

Vokterens Feiltrinn, bok 5 i" Den Siste Lærling"

Nok en fantasyserie for ungdom.....og den er virkelig bra ! Denne serien burde vekke leselysten til ungdom og til voksne! Jeg skulle ønske alle aldersgrupper hadde lest mer fantasy :) Det er jo ikke bare for ungdom. Harry Potter er vel den serien som flest voksne har lest, og de er jo også skrevet for ungdom. Det er mange gode fantasybøker der ute som er virkelig gode for alle aldere.
Og denne serien er en av de. Den siste lærling handler om Tom, som er syvende sønns syvende sønn og dermed har evnen til å se og høre de døde. Han er derfor perfekt som skrømtvokterens lærling.
I denne boka, nr 5 i rekken, blir han sendt til en annen skrømtvokter for å få litt tøffere trening.Når så Tom trues på livet av Den Ondes datter tar den nye skrømtvokteren en fatal avgjørelse, og Toms eneste håp er at hans gamle læremester kommer han til unnsetning. Men rekker han det? Og er de sterke nok til å hamle opp med Morwena, vannheks og Den Ondes datter??
Dette er den beste boka i serien synes jeg. Veldig spennende og god underholdning. Innimellom henger ikke setningene helt sammen men det ødelegger ikke bokas underholdning.Liker veldig godt at tingikke skjer som jeg tror de vil, overraskende vendinger er et stort pluss.Venter nå bare på neste bok i serien :)

 • Forlag: Aschehoug forlag
 • Utgivelse: Ute nå
 • Sjanger: Fantasy

4 kommentarer:

 1. Hei,

  Har du noen eksempler på setninger som ikke henger sammen?

  Hilsen Morten,
  oversetteren

  SvarSlett
 2. Hei Morten :) Nei, akkurat nå husker jeg ikke akkurat hvor i boka , tror det var tre ganger jeg reagerte litt på setningene. Jeg skal sannelig skumlese meg gjennom boka og se hvor det var jeg reagerte så skal jeg si fra:)

  SvarSlett
 3. Fine greier! :) Så kan jeg si fra til forlaget hvis det er noen trykkfeil e.l. som bør rettes opp i senere opplag.

  SvarSlett
 4. Hei igjen Morten, jeg finner dessverre ikke igjen der jeg mente setningene ikke hang helt sammen :( Jeg leser mye og jeg leser ganske fort, legger merke til at noe skurrer og leser så videre uten å merke meg hvor det var. Men heretter skal jeg notere meg slike ting !! :)

  SvarSlett