Sider

Translate

lørdag 29. juni 2013

Fantastisk thriller !

Virus av Paul McEuen-kåret til 2012 debutthriller, nominert til årets Nero-award 2012 og solgt til 17 land. Filmrettighetene er kjøpt av Chockstone Pictures, de samme som filmatiserte The Road. Og det sier ikke så lite om denne fantastiske boka :)
Hele boka er et spennende kappløp med tiden-mot verdens undergang!
Under krigen i 1945 er en japansk ubåt i ferd med å spre verdens første biologiske supervåpen over amerikansk farvann.Våpenet blir utslettet ved bruk av atomvåpen.
Connor er nåtidens mest kjente nobelprisvinner innen nanoteknologi. Han hadde håpet at dette biologiske våpenet aldri ville dukke opp igjen men nå er det tilbake, farligere enn noen sinne. Og siden Connor er den eneste som kan stoppe det er han i livsfare.Jakten er i gang!
Jeg vil nesten sammenligne denne med bøkene til Dan Brown, så bra er den! Her er gåter, mysterier og spor som må følges og løses, ellers går verden under. Du sitter  og holder pusten, så spennende er den. Jeg klarte nesten ikke å legge den fra meg, og DET er et godt tegn.Var borte i bursdag men måtte tidlig hjem for å lese....snakker om spenning :) Den er litt teknisk i starten, litt mye nanoteknologi og soppsporer, hehe men det må til for at du skal skjønne resten av historien. Forfatteren er professor i fysikk og er ekspert innen nanoteknologi, og det merkes på boka at forfatteren kan det han skriver om.
Håper virkelig det kommer flere bøker fra denne mannen, og filmen skal jeg definitivt se når den kommer. I mellomtiden bør du lese denne, fordi den rett og slett er spennende !!

  • Bazar forlag
  • Utgivelse: Ute nå
  • Sjanger: Thriller 


2 kommentarer:

  1. fin omtale :) ble veldig nysjerrig på denne boken nå :)

    SvarSlett
  2. Va god bok, kom inn i tekniske nano sopp-spore fokuset etter en stund :) Glad for at jeg har lest den! :)

    SvarSlett