Sider

Translate

mandag 5. august 2013

Fin historie :)

"Frost i mai" av Sarah Jio, en fin tittel på en fin roman!
Dette er en todelt historie, der en del foregår i Seattle i 1933 og en del som foregår i Seattle i 2010. Jeg er egentlig ikke så glad i bøker som hopper mellom forskjellige historier og årstall, men i denne romanen så henger alt så godt sammen at det gjør ingenting at historien hopper.

Seattle 1933: Vera Ray Sier god natt til sønnen Daniel på tre år og går på nattskift på hotellet. I løpet av natten blir det snøstorm og når Vera endelig kommer seg hjem fra jobb er Daniel borte.
Seattle 2010: Journalist Claire skal skrive om snøstormen som plutselig raser over byen i mai, og se den i sammenheng med snøstormen som raste over byen åtti år tidligere. Hun kommer over historien om tre år gamle Daniel som forsvant og hun blir nesten besatt av tanken på å finne ut hva som skjedde.
Dette er en fengslende, spennende og god historie. Mysteriet rundt hva som skjedde med Daniel er spennende og jeg liker å følge Claire på hennes leting etter svaret. Hun sliter samtidig med samlivet med sin ektemann etter at de mistet barnet sitt for et år siden, derfor føler hun det er så viktig å finne ut hva som skjedde med lille Daniel. Det er en fin historie, trist, glad, sentimental og med litt herlig humor. Denne kan du trygt kjøpe deg og krype opp i sofaen en fredagskveld med et glass vin :)

  • Forlag: Cappelen Damm
  • Utgivelse: 5 august
  • Sjanger: Roman

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar