Sider

Translate

søndag 25. august 2013

Bra krim med herlig humor :)

Ørjan N Karlsson har skrevet en bra krim-igjen :) Hans forrige bok "Gerhardsens Testamente" kom ut i 2012. Det er en norsk krim med norske politikere og med utrolig spennende plot og herlig svart humor. Har du ikke lest den bør du gjøre det !

 Nå er den godeste Karlsson tilbake med en ny helnorsk, spennende og litt skremmende krim.
En kvinne blir funnet drept i den nedlagte undergrunnsstasjonen Valkyrien i Oslo. Sammen med liket blir det funnet en sjakkbrikke og et kryptisk brev. Etterforsker Kyrre Kaupang og hans makker Lorents Sølvberg jobber for den hemmelige organisasjonen Stiftelsen. Sammen må de finne drapsmannen før flere blir drept. De finner en ukjent del av Oslo, hemmelige ganger og korridorer som ble påbegynt av nazistene under krigen og videreført av forsvarsminister Jens Chr Hauge etter krigen. Hemmelige ganger som fortsatt er i bruk..........

Spennende krim, med et skremmende plot! Fordi det handler om et hemmelig Norge som kanskje eksistere??At ting skjer i Norge som vi ikke vet om er vel ikke umulig? Hemmelige organisasjoner, overvåkning, politikere som tar hemmelige avgjørelser, hva vet vi?
Uansett så er dette en god krim, utrolig spennende til tider, og med den herlige, litt svarte humoren :) Et xempel: " blir det mer sukkersøtt nå pådrar jeg meg diabetes" og " Men så langt har han ikke kommet med annet en kjærlighetserklæringer så pinlige at de ville fått selv Margit Sandemo til å rødme i forlegenhet" Jeg digger det ! Og det at den er lettlest med et godt språk gjør denne boka enda bedre ! Jeg leste den på èn dag i ferien min, og DET ble en fin feriedag :) Anbefales !!

  • Forlag: Juritzen forlag
  • Utgivelse: 4. september
  • Sjanger: Krim1 kommentar:

  1. Dette høres da ut til å være bra! Liker norsk krim, med forankring i virkeligheten.

    SvarSlett