Sider

Translate

fredag 4. oktober 2013

Barnebok fra Cecilia Samartin :)

Cecilia Samartin har skrevet mange gode romaner for voksen, blant annet Mofongo som jeg likte veldig godt. Nå har hun kommet med en barnebok som heter Lille Vinge. Siden denne dukket opp i postkassa mi måtte jeg jo lese den :)
Lille Vinge er en liten flaggermus som bor sammen med sin mor og mange andre flaggermus i en nedlagt gruve. Lille Vinge liker å synge og dikte egne sanger, noe de andre flaggermusene synes er sært og rart så de erter han for det.Mor prøver å trøste han men Lille Vinge er ofte lei seg fordi han er anerledes og blir ertet for det. Ikke langt unna bor en liten jente som heter Sarah. Hun har opplevd en stor sorg og klarer ikke å komme seg opp fra senga og på skolen om dagene.Hun er bare trist og redd og vet ikke hvordan hun skal komme seg igjen. Hennes pappa jobber i gruvene og vet heller ikke hvordan han skal hjelpe sin lille jente.En dag fanger pappa Lille Vinge i et bur og gir den til den lille jenta si. Hvordan skal det nå gå med Lille Vinge som liker å dikte sanger? Og den lille jenta som har så stor sorg?
Nydelig bok med nydelige illustrasjoner. Cecilia Samartin skriver ikke bare gode romaner men også gode barnebøker :) Passer for barn fra 4 år og oppover :)

Forlag : Juritzen JR
Utgivelse: Ute nå
Sjanger: Barnebok


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar