Sider

Translate

tirsdag 19. november 2013

Heaven av Christoph Marzi

En totalt ukjent forfatter for meg...så spennende :) Christoph Marzi er en tysk forfatter som begynte å skrive da han var 15 år.Han har gitt ut en rekke bøker og noveller.Heaven er en av de som er oversatt til norsk.

Det er natt i London og David tar snarveien over takene på vei til en kunde med en bok. Da snubler han over ei jente. Hun heter Heaven og hun er vidunderlig. Hun hevder også at to menn har stjålet hjertet hennes ! Skåret det ut av kroppen med kniv. David vet ikke helt hva han skal tro, men oppdager fort at noen er ute etter å ta Heaven. Og har Heaven noe med det at himmelen over London mangler stjernene?

Dette er en litt annerledes fantasyhistorie. Handlingen er tett og foregår på et lite område,noe som gjør historien ganske intim. . Litt klisjéfylt  er den, men ikke så mye at det ødelegger historien. Til tider fartsfylt, overraskende og spennende. Men jeg synes det mangler noe...et eller annet som hadde satt prikken over ièn. Den er jo spennende, og vel verdt å lese for den som liker fantasy, men ikke det beste jeg har lest, for å si det sånn. Helt grei men ikke noe mer.

  • Forlag: Mangschou
  • Utgivelse: Ute nå
  • Sjanger: Fantasy
  • Oversetter: Ute Neumann1 kommentar:

  1. Denne boken leste jeg for nesten nøyaktig to år siden, og landet vel på omtrentlig samme konklusjon som deg. Nå vet jeg at den andre boken er eller straks utgis på norsk, og kjenner at jeg faktisk er litt spent på hvor veien går videre i denne trilogien. Har forfatteren utviklet seg noe siden første bok?

    Hvis du er nysgjerrig på min anmeldelse av Heaven så finner du den her. Ha en fortsatt fin tirsdag :)

    SvarSlett