Sider

Translate

søndag 5. januar 2014

Kanekrøniken bok 3 .

Tredje og siste bok i Kanekrøniken! Jeg håper inderlig at Rick Riordan ikke slutter med å skrive. Han er en utrolig flink og fantasifull forfatter. Det er også han som har skrevet bøkene om Percy Jackson og Gudene fra Olympus, som er en frittstående fortsettelse av Percy Jackson bøkene.

I Slangenes Skygge er søskenene Sadie og Carter Kane ute i hardt vær igen.Og denne gangen er det intet mindre enn hele verden som kan gå under om de ikke klarer å redde den.  Kaosslangen Apofis truer med å sluke solen og legge jorden mørk og kald. Kane søsknene må èn gang for alle ta livet av slangen og redde verden.Men de står nesten alene i kampen og deres eneste håp er å benytte en gammel og tapt magisk formel som kan skape slangens skygge om til et våpen. Og for å finne denne magiske formelen må de stole på et morderisk gjenferd....

Det er så utrolig spennende, lærerikt og utrolig fantasifullt ! Språket flyter så godt, historien er så fengende at du nesten ser magien flyte ut av boka ! Liker du Harry Potter så vil du garantert like Kanekrønikene, OG Percy jackson bøkene :) SUPERB!

  • Forlag: Schibsted Forlag
  • Utgivelse: Ute nå
  • Sjanger: Fantasy
  • Oversetter: Torleif Sjøgren-Erichsen 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar