Sider

Translate

torsdag 26. desember 2013

Fasadefall av Liza Marklund

Med "Fasadefall" er Liza Marklund ute med den 10.ende boken om journalist Annika Bengtzon. Jeg har lest noen av de andre, men ikke alle.Så en trenger ikke lese de i rekefølge for jeg har ingen problem med å få med meg hva som har skjedd og skjer med Annika Bengtzon.Jeg liker Liza Marklund sine bøker.Hun skriver godt, underholdende og med gode kunnskaper om emnet :)

I Fasadefall blir eks-riksdagsmannen Ingemar Lerberg funnet torturert( grusomt!) og bevistløs i sin fasjonable bolig utenfor Stockholm.Hans kone, Nora, er sprløst forsvunnet og hunden er drept.Annika Bengtzon får i oppdrag å skrive om saken for Kvällspressen. Hennes privatliv er turbulent for tiden, da hun har flyttet sammen med kjæresten og hans barn samtidig som hun har delt omsorg for sine egne barn. Dette forløper ikke smertefritt !
Avisens sjefredaktør Anders Schyman kommer i hardt vær når anklager rettes mot han pga en reportasje han skrev for flere år siden. Tilstanden til Ingemar Lerberg blir stadig mer alvorlig og idyllen i forstaden trues av løgner. Hvem og hvorfor vil noen drepe Ingemar Lerberg, og hvor er hans kone?

Veldig bra, spennende og underfundig. Det merkes at forfatteren har mye kunnskap om emnet. Vi får vite mye om hvordan vi kan forsvinne uten å etterlate spor ( vet aldri når vi kan få bruk for det :) Boka er god og underholdende, spenning hele veien ! God krim !

  • Forlag: Vigmostad & Bjørke
  • Utgivelse: 22 oktober 2013
  • Sjanger: Krim
  • Oversetter: Dorthe Emilie Erichsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar