Sider

Translate

søndag 19. januar 2014

Ny flott krim fra Frode Granhus:)

Frode Granhus debuterte i 2003 med krimboka Hevneren. Den har jeg ikke lest, men derimot hans to andre bøker,Malstrømmen 2010 og Stormen 2012, har jeg lest og de er råbra! Stormen ble nominert til både Rivertonprisen og Bokhandlerprisen, og DET sier sitt ! Nå kommer Granhus med en ny flott krim, "Djevelanger".

Det er sommer i Bodø og lille Ida vinker farvel til mamma når hun skal ut og leke med dukkevogna si. Hun kommer ikke tilbake igjen....
Sommeren er varm og regnet lar vente på seg. Et tjern holder på å tørke ut til en kvinnes store fortvilelse, for på bunnen ligger noe hun absolutt ikke ønsker skal komme opp i dagen igjen.
På Bodø politihus kommer meldingen om en savnet jente inn og Rino Carlsen sørger for å få saken sammen med det nyeste tilskuddet på stasjonen, Guro Hammer. Let the game begin :)

Jada, dette er god krim ! Den er underholdende, men også sterk i og med at det er ei lita jente som forsvinner. Det er svik, hevn og anger, angst, undring, og falskhet.Sannelig en veldig bra krim som fenger deg fra første side rett og slett! Jeg liker også måten boka er bygget opp, med to separate historier som slenger litt slyngtråder inn i hverandre.  Veldig bra, anbefales med glede !

  • Forlag: Schibstedt
  • Utgivelse: kommer 13 februar 2014
  • Sjanger:Krim

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar