Sider

Translate

tirsdag 8. april 2014

Josvasteinen, James Barney.

Codex-serien, Nåtid-Fortid-Spenning ! Jeg elsker Codex bøkene :) Det er spenningsbøker som kommer ut ca hver 6- 8.ende uke. Det er sånn Da-Vinci koden møter James Bond :) Det er mysterier fra fortiden, arkeologiske utgravninger, glemte hemmeligheter og mystiske funn, som ofte ender i en jakt på banditter, skjulte symboler og løsninger på mysterium :D Akkurat det jeg liker best å lese ! Men det er forskjellige forfattere som skriver disse bøkene og ikke alle er like bra. Denne derimot, skrevet av James Barney,er bra !

I  et underjordisk laboratorium går et hemmelig, statlig eksperiment svært galt. Et halvt dusin forskere forsvinner sporløst. Alle forsøk på å finne ut hva som har skjedd, mislykkes. Laboratoriet blir forseglet og stengt, og alle spor blir slettet. Over femti år senere begynner merkelige ting å skje i det samme området. Regjeringsagentene Mike Califano og Ana Thorne blir satt til å etterforske saken. Det de etter hvert oppdager, snur opp ned på alt man hittil har lagt til grunn for både vitenskap og religion. En mystisk kraft er sluppet løs og er i ferd med å falle i gale hender. For å hindre en global katastrofe må Califano og Thorne løse et bibelsk mysterium som har forvirret forskere i århundrer .- og de må gjøre det før tiden renner ut!

Åh, det er så bra, så intens og så spennende. Når man ligger til langt på natt og leser fordi man ikke klarer å legge den fra seg DA er det en GOD bok :) Liker du spenning, og er litt lei av vanlig krim så kan du prøve disse bøkene i Codex-serien, og Josvasteinen er et godt valg :) 

  • Forlag: Cappelen Damm
  • Utgivelse: 21 februar 2014
  • Sjanger: Spenning/krim
  • Oversetter: Pål F Breivik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar