Sider

Translate

fredag 18. april 2014

Den 13. disippel av Tom Egeland :)

Endelig er Bjørn Beltø tilbake ! Den karismatiske,men nervesvake og underlige albino arkeologen som løser all verdens mysterium :) Dette er vel den 5.boka om Bjørn Beltø, og jeg håper inderlig det kommer flere !
Dette er krim-roman-spenning ( kall det hva du vil) som jeg liker. Gravfunn, knokler, mysterier og hemmeligheter som verden ikke bør vite, ah....jeg forsvinner fra denne verden når jeg får slike bøker mellom fingrene !

I Kapernaum i 1978 avdekkes en grav fra oldtiden, men arkeologen forsvinner og det militære overtar og forsegler graven. Hvorfor?
I Oslo i 2014 ber en dødssyk kollega av Bjørn Belto om hjelp til å løse et mysterium.Samtidig blir hennes mann og sønn overfalt....av hvem?
Bjørn Beltø må nok en gang begi seg ut i verden på leting etter spor for å løse hemmeligheter og mysterier som enkelte gjør alt for å skjule. Og løsningen er forbløffende og rystende.Er verden klar for dette?

Det er ikke action, men det er spennende, det er ikke krim, men det er utrolig intens, det er ikke grøsser, men veldig creepy! Det er vanskelig å gi denne boka en sjanger, men det er heller ikke så nøye. Hovedsaken er at den er godt skrevet, den er (innimellom) provoserende, og den vekker nysgjerrighet hos meg. Hvor går grensen mellom virkelighet og forfatterens fantasi? Jeg blir både fascinert og litt provosert ! Og DA er det en bra bok :) Kanskje vil noen mene at det er litt for mye "fakta" i boka, men for meg var det nødvendig og ga meg mye i forhold til mysteriet. Det må ligge mye research bak en slik bok,og takk og pris for at noen orker å gjøre det :) Les den og kjenn på undringen du føler når du lukker boka og er ferdig :) Kan det være sant? Kan verden ha gått glipp av dette?


  • Forlag: Aschehoug forlag
  • Utgivelse: 6 mai 2014
  • Sjanger: krim/spenning/thriller Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar