Sider

Translate

mandag 23. juni 2014

Gregor og blodets forbannelse av Suzanne Collins

Suzanne Collins er mest kjent som forfatter av "Dødslekene". Knallbra bøker ! Serien om Gregor skrev hun før Dødslekene, men er ikke oversatt til norsk før nå. Jeg skjønner ikke hvorfor de har ventet så lenge for Underland.krøniken som de heter er utrolig bra ! Like bra, og kanskje hakket bedre enn Dødslekene :) Blodets forbannelse er bok 3 i serien.

Gregor har nå oppfylt to profetier i underverden. Men det er en profeti til,som krever at han og hans lillesøster må vende tilbake til Underlandet. Og denne gangen er det en alvorlig pest som har brutt ut. Men Gregors mor nekter dem å vende tilbake...hvis hun ikke får bli med! Da de ankommer Underverden sprer pesten seg, og en av Gregors nærmeste blir rammet. Da skjønner Gregor at dette er alvorlig og kan være en trussel også for verden han kommer fra. Men hvordan skal de stoppe pesten?

Veldig,veldig spennende og bra :) Det er så innmari godt skrevet. Dette er en serie for barn og unge,  10+, men den passer for oss alle som er glad i fantasy og spenning. Det er både skummelt og humor i en herlig blanding. Har du unge i hus som ikke liker bøker bør du prøve denne serien til de. Garanterer at de vil like dette :) Gleder meg til neste bok allerede !


  • Forlag: Gyldendal forlag
  • Utgivelse: 25 mars 2014
  • Sjanger: Fantasy/ungdom

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar