Sider

Translate

onsdag 19. november 2014

Ny kjempekrim av Kepler !

Da første bok av Lars Kepler kom ut, Hypnotisøren, ble den en kjempesuksess ! Lars Kepler var et pseudonym og ingen visste hvem det var som hadde skrevet denne fantastiske krimboken. Etter hvert kom det frem at det var et svensk ektepar som stod bak de nå 5 bøkene om politihelten Joona Linna.
Vi har ventet lenge på "Stalker" men nå er den endelig her :)

Presten Rocky Kyrklund ble for 9 år siden dømt til psykiatrisk behandling etter et brutalt mord. Selv husker han ingenting og har regelmessige blackout etter en bilulykke. På samme tid som han skal tilbakeføres samfunnet begynner politiet å motta filmer som er lagt ut på Youtube. Filmene viser kvinner som blir filmet i sitt eget hjem og så funnet drept på brutalt vis. Brutaliteten får politiet til å tro at presten Kyrklund har noe med dette å gjøre. Politiet trenger hjelp av Joona Linna, men han er antatt død, av alle...nesten alle...! Når de mottar en ny video begynner klokken å tikke, kan de redde henne?

Brutalt, spennende og ikke for sarte sjeler! Dette er en rå, intens og skremmende bok. En "Stalker" finnes overalt,og hvem vet om du har en i hælene? Denne boka er en del råere enn de 4 første av Kepler, men jeg liker det ! Verden er rå, livet kan være brutalt for mange. Det finnes selv om vi ikke har opplevd det selv eller lukker øynene for vi ikke orker å ta det inn over oss.
Dette er en pageturner du ikke klarer å legge fra deg, saken tar vendinger du ikke er forberedt på og du bare MÅ lese ett kapittel til !!  Enda en knall krimbok fra Kepler, hvor lenge må vi vente på neste tro?? Anbefales med glede til alle som liker krim og til de som ikke tror de liker krim !

  • Forlag: Cappelen Damm
  • Utgivelse: 30 oktober 2014
  • Sjanger: Krim
  • Oversetter: Henning Gundersen 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar