Sider

Translate

tirsdag 10. mai 2016

Organhøsteren av Krisine Lindhøy

Alltid spennende å lese bøker av nye forfattere en ikke har hørt om før. Lurer egentlig litt på hvor mange som finnes rundt omkring som har gode historier å fortelle men som aldri gjør noe ut av det?
Synd, for det er mange bøker der ute men ikke så mange som er gode! Ikke så mange som virkelig fanger deg og drar deg inn i historien. Noe pga av dårlig språk, dårlig historie eller rett og slett fordi de er kjedelige. Denne er absolutt ikke kjedelig!

Linda er 6 år og har fått lov til å være på lekeplassen alene mens moren er på butikken og handler. Lekeplassen er i Sande sentrum,der ingenting farlig kan skje henne, tror mor. Men når hun skal hente Linda er hun sporløst forsvunnet.Linda lever med en alvorlig sykdom og har tidligere gjennomgått en lungetransplantasjon.
En uke senere forsvinner en annen jente fra en barnehage. Hun er også syk og har gjennomgått en nyretransplantasjon. Begge jentene er avhengige av medisin hver dag og tiden jobber imot dem.Når enda flere organbarn forsvinner må etterforskerne ved Sande lensmannskontor få hjelp av Kripos. Hvem er det som tar disse syke barna og hvorfor?

Dette er forfatterens første krimbok, og jeg håper virkelig at hun skriver flere! For dette er en god bok, med en skremmende historie som virkelig griper tak i følelsene dine. Jeg liker bøker som bygger spenningen fra første side,og det gjør denne. Vi får innblikk i tankene til et sykt sinn, skummelt og skremmende at slikt finnes også i det virkelige liv. Det er en spennende bok, litt rå og skremmende ,slik god krim skal være ! Språket flyter godt, historien er bygd opp med spenningstopper og slutten overrasker :) Veldig bra, anbefales til alle krimelskere !


  • Forlag: Publica Bok
  • Utgivelse: desember 2015
  • Sjanger: Krim

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar