Sider

Translate

mandag 22. februar 2016

Maestro av Geir Tangen

Alltid spennende med en ny, norsk forfatter. Enda mer spennende når denne forfatteren også er en ganske kjent krimbokblogger :) Jeg har fulgt bloggen hans en stund og har ventet spent på at boken hans skulle komme . Man må jo ha litt oversikt over hva disse bloggerne driver med :D
Dette er da hans første bok, men jeg må jo si at jeg håper det kommer flere !

Journalist Viljar Ravn Gudmundsson mottar en epost som varsler om et drap. Han tar den ikke alvorlig, men dagen etter skjer det. En kvinne blir funnet drept, kastet ut av en av høyblokkene i Haugesund. Når en ny epost dumper ned i Viljars innboks skjønner han,og politietterforsker Lotte Skeisvoll at denne drapsmannen må stoppes. Flere liv står på spill og denne dødens Maestro kaster ikke bort tiden. Flere skal dø før han er ferdig med sin dødssymfoni !

Jadda, dette var en meget god debut ! Ikke ofte jeg sitter og ler litt når jeg leser bloddryppende krim. Men plottet, settingen og overraskende vendinger gjorde at jeg måtte dra på smilebåndet. Men la deg ikke lure av det. Det er en veldig god story, utrolig spennende til tider og løsningen? Ja den så jeg ikke komme gitt ! Jeg synes det er imponerende hvordan forfatteren klarer å vri alle delene sammen til en komplett slutt, uten at leseren klarer å se hvem som skjuler seg bak morderen. Jeg klarte det iallefall ikke :) Dette er en god krim som fenger deg  og med et godt språk som gjør den lett å lese. Gleder meg til neste bok !:)


  • Forlag: Mata Forlag
  • Utgivelse: Januar 2016
  • Sjanger; Jrim

1 kommentar:

  1. Så gøy å lese omtalen din. Har fulgt med på Geir i bloggverden, og har ikke unngått å følge innspurten på skriving og utgiving. Artig å høre at boken er glimrende lesning :)

    SvarSlett