Sider

Translate

torsdag 27. oktober 2016

Sjelenes brønn av Ørjan Karlsson

Bok 2 i Lansetrilogien, den første som het Tidsrosen, kom ut i 2015. En spennende start på en fantasy serie med tidsreiser og magi. Ganske så bra etter min mening. Nå er altså bok 2 ute og tidsreisene fortsetter !

Da faren til Martin Sølvfoss blir meldt savnet oppdager Martin at familien hans er voktere av et av tre fragmenter etter lansen som Jesus ble spiddet med da han hang på korset.Nå er lansedelen forsvunnet og nå Martin finne både den og sin far.. Letingen bringer han og hans to venner gjennom en tidstunnel tilbake til Nazi-Tyskland i 1941. For å komme seg hjem igjen han finne lansedelen. Men andre krefter blir også tiltrukket av muligheten til å bringe de tre delene sammen. Og om det skjer blir verden kastet ut i kaos og mørke! Martin og vennene finner hjelp og ly hos vertshuseieren Gustav. Men for å finne lansedelen må de komme seg inn i en sterkt bevoktet borg. Og når både Hitler og demonen Lilith er ute etter det samme som dem spørs det hvem som er sterkest!

Tidsreiser, demoner og magi...japp, spenningen er absolutt tilstede i bok 2 også ! Det tar kanskje litt for lang tid før det blir virkelig spennende, etter min mening. Men spenningen kommer heldigvis, og Martins leting etter lansedelen og faren tar uventede vendinger. En helt grei fortsettelse på Lansetrilogien, vel verdt å lese. Men jeg håper at siste bok gir oss litt mer spenning, overraskelser og magi ! :)


  • Forlag : Gyldendal
  • Utgivelse: 28 september 2016
  • Sjanger: FantasyIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar