Sider

Translate

fredag 21. juni 2013

Ny bra fantasyserie :)

Gregor i Underlandet er skrevet av Suzanne Collins, samme forfatter som skrev den utrolig gode serien "Dødslekene"! Dette er hennes første bok, som endelig kommer på norsk.
Gregor i Underlandet er første bok av fem i Underland-krøniken, så her er det bare å glede seg :)
Elleve år gamle Gregor  bor sammen med mor og lillesøster Boots i en leiegård i New York. En dag han skal passe lillesøster faller hun gjennom en åpning i vaskekjelleren. Gregor hopper etter og faller......og faller og faller langt og lenge. Tilslutt havner han i det mørke og skremmende Underlandet. Denne verden er befolket av mennesker med lilla øyne, enorme edderkopper, kakerlakker, flaggermus og rotter. Og denne skremmende verden har ventet på Gregor og hans lillesøster. Det finnes nemlig en gammel profeti der Gregor er omtalt som Kriger og hans søster Boots som prinsesse ! Fiendskap råder mellom de forskjellige innbyggerne og en krig er nær forestående. Kan Gregor på elleve år virkelig gjøre noe med det? Og hva med hans to år gamle søster, hvordan kan hun være en prinsesse av Underlandet?

Fabelaktig fantasy for unge lesere som ønsker seg spenning, litt skrekk og god underholdning. Ikke bare for unge lesere forresten men for alle som liker å drømme seg bort i en god bok. Den er lettlest siden den er beregnet på ungdom, men språket er godt og flyter fint, spenningen er god og du må bare lese for å se hva som skjer. Liker den jeg, og gleder meg til neste bok kommer. Har du ungdom i hus bør du skaffe denne boka, og da kan du jo lese den selv også :) Bra fantasy !!

  • Forlag: Gyldendal
  • Utgivelse: Ute nå
  • Sjanger: Fantasy

2 kommentarer:

  1. Så denne på bokhandelen og fikk lyst til å lese den. Trodde det var en helt ny serie, men tydelig vis ikke. Kanskje jeg får plukke den opp snart?

    SvarSlett
  2. Ja det synes jeg du skal gjøre,den er vel verdt det :)

    SvarSlett