Sider

Translate

onsdag 13. juli 2016

Verden som var min av Ketil Bjørnstad.Dette er bok nr 2 i Ketil Bjørnstads store verk om livet gjennom tiårene som har gått.
Her møter vi en ung, overvektig og søkende Bjørnstad på hans reise gjennom syttitallet. På veien opplever han ulykkelige forelskelser, går ned i vekt, møter en ung Ole Paus, jazzmusikere og forfattere. Musikken tar han med på en reise landet rundt der han møter forskjellige mennesker som er med på å forme personen han skal bli. Han er også opptatt av politikk og må ta stilling til mye som skjer i det opprørske syttitallet. Abortloven, den første EU-kampen og de politiske krigene. Politikk og kultur går hånd i hånd i Bjørnstads liv gjennom syttitallet ,der han går fra å være en usikker og nervøs tenåring til en mer selvsikker forfatter og musiker.


Denne boka er en tidskapsel! For hvert år vi følger Forlag:Bjørnstad gjennom syttitallet åpnes det glemte og gjemte deler av hans og våre liv. Det er en minnebok over glemte hendelser og venner, en historiebok om politikk og krig, fredspriser, kjente personligheter som forsvinner ut av livet, abortlov, fargefjernsyn, rikskonserter og husker du oppstandelsen over sprayflaskene som kom til å ødelegge ozonlaget? 
 Vil du mimre over dette unike tiåret eller lære om syttitallet er dette den perfekte boka å gjøre det med. Dette er 800 sider med humor, angst, krig og fred og ikke minst historiske hendelser som ikke bør gå i glemmeboka!
  • Forlag: Aschehoug
  • Utgivelse: 29.07.2016
  • Sjanger:Roman

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar