Sider

Translate

søndag 22. januar 2012

Drømmeløs av Jørgen Brekke

Da har endelig oppfølgeren til Nådens omkrets av Jørgen Brekke kommet. Og selv om jeg likte Nådens omkrets veldig god, så er faktisk oppfølgeren enda bedre :) Og det liker jeg :) 
Dette er krim som jeg vil ha den, litt mystisk og meget spennende. Det er en todelt historie som flettes utmerket sammen.
Drømmeløs handler om en vuggesang som lover søvn til den som lytter til den. Denne voggesangen er fengslende og hypnotisk og ingen kan huske at de noen gang har hørt den. I Trondheim blir en ung kvinne funnet drept, med strupehodet fjernet og en liten spilledåse på brystet. Like etter forsvinner enda en ung kvinne og jakten på morderen trappes opp. Hvem er han og hva vil han med strupehodet til disse kvinnene?
God underholdning til mørke kvelder, anbefales !!

1 kommentar:

  1. Har lest ferdig Drømmeløs nå, likte den veldig godt! De historiske delene traff meg spesielt godt, jeg skulle gjerne ha lest en "ren" historisk krimroman fra Trondheim kjenner jeg... Samtidig så var nåtidshistorien spennende også, og jeg er helt enig i at Brekke fletter de to tidsplanene elegant sammen. Jeg kommer helt klart til å lese den tredje romanen hans også etter hvert. :)

    SvarSlett