Sider

Translate

fredag 26. oktober 2012

Drivende god krim :)

Ny forfatter for meg, har ikke lest den forrige boka hennes, men det tror jeg skal gjøre nå. For denne, Kronprinsen , var iallefall en utrolig bra !
Boka starter med en intens og skummel prolog før vi blir kastet rett inn i handlingen.
Reporter Joakim Lund Jarner får telefon kl 0300 på natten med et tips om at det er funnet to døde personer i Sofienbergparken. Han er raskt på stedet og får se en kvinne og en mann hengt, begge er nakne og kvinner er mørkhudet.Polititet tror det er et æresdrap men Joakim Jarner og reporter Agnes Lea er ikke så sikker på dette. Bare iløpet av noen timer oppdages flere forferdelige drap og politiet må revurdere sine antagelser.Og så er løpet igang, kan de hindre flere drap??
Boka er intens, spennende og skremmende. Mest fordi dette handler om gale mennesker med en skremmende oppfatning av andre mennesker. Og fordi dette er virkelighet!
En annen ting jeg virkelig liker med denne boka er at det er plass til en klarsynt :) Det er det ikke ofte vi finner i krimbøker .
Alexandra Beverfjord skriver bra, med korte kapitler, godt språk og beholder spenningen til siste side. Drivende god krim som anbefales varmt !

  • Forlag :Gyldendal forlag
  • Utgivelsesdato: ute nå
  • Sjanger: krim

1 kommentar:

  1. Jeg leste ut den debutboka til Alexandra Beverfjord i går. Den likte jeg utrolig godt! Du skal ikke se bort i fra at jeg kjøper meg Kronprinsen i morgen :) Godt å høre at andre boken også er spennende. Jeg har troen på at Beverfjord kan bli bedre og bedre.

    Selv er jeg veldig spent på hvordan evnen til Joakim utvikler seg i neste bok. Den er med i første boken, men han fortrenger det liksom litt selv.

    Ha en super helg!

    SvarSlett