Sider

Translate

onsdag 14. november 2012

Alle som liker krim bør lese denne !

Joda, lesesperren gikk fort over,nå koser jeg meg igjen med gode bøker. OG denne var virkelig verdt å lese. Jakthundene er det beste Jørn Lier Horst har skrevet etter min mening! Hans forrige bok, "Vinterstengt" vant jo bokhandlerprisen, vel fortjent for også den var en god krim. Men denne er mye bedre. Kanskje fordi forfatteren skriver om noe han har opplevd selv, eller fordi det IKKE handler om miljø, mafia, finanskrise eller olje! Synes mange krimbøker omhandler akkurat de temaene for tiden, og det er ganske fint å få et helt annet plott :)
William Wisting blir suspendert fra sin stilling som førstebetjent fordi han blir mistenkt for å ha tuklet med DNA bevis i en drapssak for 17 år siden, der en ung jente ble bortført og siden funnet drept. Nå blir gjerningsmannen løslatt og Wisting må selv etterforske saken på nytt for å frifinne seg fra anklagene. Han får hjelp av sin journalistdatter Line og en pensjonert kollega. Så blir en ny ung kvinne bortført !!
Handlingen foregår over noen få dager, noe som gjør boka intens uten noen dødpunkter. Dette er god krim, så spennende at det er vanskelig å legge den fra seg. Med denne er Jørn Lier Horst IGJEN nominert til bokhandlerprisen. Ønsker han lykke til, og DU .....liker du krim så liker du denne, garantert !

  • Forlag: Gyldendal
  • Utgivelsesdato: Ute nå
  • Sjanger: Krim


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar