Sider

Translate

lørdag 22. desember 2012

God fantasy !

Pegasus og Flammen er første bok i en ny fantasyserie skrevet av den engelske forfatteren Kate O`Hearn.
Rick Riordan, som har skrevet serien om Percy Jackson, mener denne boka er en suveren blanding av moderne eventyr og klassisk fantasy. Er helt enig med han der.Her er mange av ingrediensene som trengs for å lage en spennende, interessant og ikke minst fengende fantasy,
 Myte og virkelighet kolliderer når det krigsherjede Olympus møter det stormfulle New York City i et eventyr som tar pusten fra deg. I et fryktelig tordenvær krasjlander den majestetisk flygende hingsten Pegasus på taket til 13 år gamle Emily. Sammen med gudene fra Olympus og en ny klassekamerat befinner hun seg plutselig i slag med fryktelige monstre, på desperat flukt fra et korrupt etterretningsvesen, fantastiske flyturer på den vakre Pegasus for å redde Olympus før den Olympiske Flammen slukner.
Dette er litt i Percy Jackson sjangeren, med olympiske guder og legender. Den er veldig spennende, fengende historie, men dog et litt dårlig språk. Det blir mye gjentagelser og litt barnslig språk innimellom, men absolutt ikke mer enn at det er en god bok å lese.En bok du kan kose deg med i julen :)

  • Forlag : mangschou
  • Ute nå
  • Sjanger: Fantasy 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar