Sider

Translate

fredag 7. desember 2012

Unn deg denne boken i julen!!

For en utrolig morsom, vidunderlig og rørende bok!!! Jeg skjønner godt at denne har fått massiv god kritikk :D
Julebrevpikene handler om Magnhild. Hun har fått det årlige julebrevet fra sin snobbete søster Magdalene. Brevet er fullt av skryt om hennes suksessfulle mann,sine vellykkede døtre, og deres sydenreiser. Brevet avsluttes med at de skal feire julen hjemme hos Magnhild!! Dette har Magnhild ikke hørt noe om og det blir krisemøte sammen med venninnegjengen hennes. Etter mye vin og heftige diskusjoner kommer de frem til at nå må folk slutte å lyve og skrive ærlige julebrev. De sender inn sine julebrev til lokalavisen, OG da tar det hele av!! Hele landet blir engasjert i denne ærligheten, og de møter både harme og glede. Bygda de bor i dras inn i kaoset og ingenting blir som før. Midt oppi dette gruer Magnhild seg til at den perfekte søsteren skal komme på julebesøk.
Dette er så godt fortalt, det er humor på hver side :) Ærlighet, samhold og søskenkjærlighet gir denne rørende historien dybde, resten er bare hærlig humor !!
Denne fortjener en 6`er på terningen.Du ler så du gråter, og gråter mens du ler. NYDELIG!!

 • Forlag: Silke Forlag
 • Utgivelse: Ute nå
 • Sjanger: Roman.

2 kommentarer:

 1. Så utrolig artig at du likte boka så godt! Jeg er glad for at du mener den også er rørende, for det var noe av det jeg prøvde å få til, altså ikke bare humor. Det er ikke hverdagskost for meg med terningkast 6, så det hadde vært artig hvis Silke forlag kunne brukt innlegget ditt på f.eks. FB-siden. Men da vil de nok ta kontakt med deg først. Har du en mailadresse?
  Ønsker deg et supert leseår!
  Jublende hilsen fra Karin B. Persen

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia, så utrolig artig at DU stakk innom bloggen min :) Det er en rørende bok, midt i all humoren,den fortjener virkelig terningkast 6 ! Ja Silke Forlag må bare bruke dette om de vil, min mailadresse er
   evaanit8@gmail.com :)

   Slett