Sider

Translate

søndag 1. desember 2013

Kosekrim fra Maria Lang

Maria Lang var Sveriges første krimdronning, og het egentlig Dagmar Lange. Hun levde fra 1914 til 1991., men bøkene hun skrev er like gode i dag som de var den gang :)
Hun blir sammenlignet med Agatha Christie og dagens Camilla Läckberg, Nå er ikke jeg noen stor fân av Läckberg så jeg må si at Maria Lang er mye bedre !

Forlagt skriver dette om "Se, døden på deg venter":

Puck blir venn med en gruppe operasangere som skal fremføre Mozarts Cosi fan tutte på Drottningholms slottsteater i Stockholm. Blant sceneteppene i det unike 1700-tallsteateret ramler Puck rett inn i et vepsebol av lidenskap og intriger. Følelsene stormer blant de temperamentsfulle operasangerne, og det meste kretser rundt den vakre Tove Monrad. Men ingen aner at den kjærlighetshungrende divaen svever i fare – før det er for sent. Mordet setter en støkk i alle, og det blir vanskelig for Puck å følge ledetrådene. Snart leker morderen katt og mus med henne, og hun savner sin venn kriminalkommisær Christer Wijk. Rekker han å komme henne til unnsetning før morderen slår til igjen?

Kosekrim, rett og slett :) Det er stemning, litt uhygge, litt humor og gode replikker. Den er lettlest og spennende.Personene beskrives på en så god måte at du blir kjent med dem og du husker hvem hver enkelt er, noe som ikke alltid er så lett !  Liker disse gode, lette krimbøkene fra Maria Lang jeg, og snart kommer de som film på norsk tv.Det ser jeg frem til :)

  • Forlag: Silke forlag
  • Utgivelse: ute nå
  • Sjanger: Krim
  • Oversetter: Liv Malling

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar