Sider

Translate

mandag 9. juni 2014

Nedlagte brudepiker av Karin Bjørset Persen

Har du lest Julebrevpikene av samme forfatter?? Om ikke så bør du gjøre det !! Den er Utrolig morsom, Litt rørende og Veldig bra ! :)
Nå er hun da ute med bok nr 2, som er en fortsettelse av Julebrevpikene.Du trenger ikke lese den første boka før denne, du kommer rett inn i handlingen uansett, MEN du blir jo bedre kjent med damene da :)

Trude, trønderjenta i jentegjengen, skal gifte seg og damene i foreningen skal være brudepiker.Bruden er frustrert, stresset og har jevnlig hysteriske utbrudd. Damene fortviler litt og hadde håpet det skulle bli en trivelig tid fram mot bryllupet. Men så skjer den store katastrofen som får alle tanker om bryllup til å forsvinne.Politikerne i bygda truer med å legge ned barnehagen og skolen og da vet alle hva som vil skje. Familier vil flytte og da går det dårlig med butikken og andre arbeidsplasser. Bygda vil bli lagt øde og tom!
Lite aner politikerne om den rasende kraft disse damene kan stille opp med når bygda deres er truet! Protestmøter, snoking i hemmelige e-mail  og utpressing er bare noen av de tiltakene damene går i gang med.
Men hva med bryllupet til Trude?

Jeg elsket Julebrevpikene og ga den terningkast 6 :)
Denne er også veldig morsom, tankevekkende og hysterisk tullete :) Det skjer mye på kort tid, og det er vel det som trekker litt ned for meg denne gangen. Jeg synes nesten den blir litt for hesblesende. Du rekker  ikke å trekke pusten før de er igang igjen ! Men den er bra, utrolig morsom og en kosebok bedre enn de fleste. Gode beskrivelser, myk stemning, hysteriske utbrudd og et veldig godt språk gjør den god å lese, selv om ting går fort unna. Joda, denne er vel verdt å lese i sommer natta :)


  • Forlag: Silke forlag
  • Utgivelse: 4 mars 2014
  • Sjanger: Roman
  • Leseex fra forlaget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar