Sider

Translate

fredag 18. november 2011

Endelig har bok nr 5 i Percy Jackson serien kommet ut, Den siste olympier :) Har nettopp begynt å lese den, men den har starta bra. Liker du Harry Potter så liker du denne serien. Bok nr 1 ble det laget film av, Percy Jackson og Lyntyven. Den var veldig bra så håper virkelig de lager film av hele serien. Det er sagt at denne boka er den siste i serien, men på omslaget i denne boka står det at " Den forsvunne helten planlegges utgitt vår 2012"såeh......kanskje historien fortsetter???

3 kommentarer:

 1. Nice mor, har itj lest så mang tå percy jackson, siste husse på va nå med titaner men trur det va på slutten av boka æ lest og det sku vårrå deinj neste eller nå :)

  men bra serie altså! :D

  SvarSlett
 2. Er snart ferdig med Den Siste Olympier, men "Den Forsvunne Helten" er ikke kommet ut ennå og nå nærmer det seg Vinter, så håper den kommer ut snart! Elsker bøkene! Lest alle!

  SvarSlett
 3. Om du likte Percy Jackson Annette må du lese den nye serien til Rick Riordan, nemlig Kanekrøniken. Det er kommet ut 2 bøker på norsk foreløbig, Den røde pyramide og Ildtronen. De er like bra som Percy Jackson :D

  SvarSlett