Sider

Translate

søndag 5. mai 2013

De tre søstrene av Margit Sandemo

Bok 2 av Margit Sandemos nye trilogi, De tre søstrene er kommet :)
Kiaras Saga handler om Kiara 16 år gammel. Hun anklages for å være heks og blir forsøkt hengt av sin mor! og stefar. Hun klarer heldigvis å rømme og kommer over et gammelt gravkammer der hun finner en eldgammel keltisk skatt...en skatt et hemmelig brorskap  har vært på jakt etter i mange år.I gravkammeret kommer hun også i kontakt med et vesen som blir hennes beskytter.Mens hun rømmer fra brorskapet treffer hun mennesker som blir hennes venner og beskyttere, deriblant sin egen bror som rømte hjemmefra for noen år siden. Han leter etter deres egentlige far som forsvant for mange år siden og er antatt død.
I denne boka blir deres søster Mavourneen kidnappet av brorskapet mens deres andre søster , den sjarmerende og yndige Deirdre er i hendene på Sean, som Kiara er forelsket i.I deres søken etter søstrene kommer de over eldgammel heksekraft og gjengangere.....
Dette er spenning, mystikk og magi som bare Margit Sandemo kan skape. Selv om jeg må si at jeg merker hennes magi ikke er like velskrevet som Sagaen om Isfolket...dessverre. Språket er litt rart, kort og henger ikke alltid sammen.Men kjære meg...dama er snart 90 år !! og enda skriver hun magiske bøker!  Siste bok i denne serien kommer 27 mai, gleder meg til å se hvordan Kiaras Saga ender :)

  • Forlag : Schibsted
  • Ute nå
  • Sjanger: roman/fantasy

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar