Sider

Translate

søndag 27. oktober 2013

Hulder, et norsk eventyr :)

"Hulder" er første bok i Kire-serien.Skrevet av Tonje Tornes som til daglig jobber som tegneserieredaktør. Dette er hennes første bok....og det var en god start :)

Hulder handler om Erik. En ung gutt som har opplevd mye i sitt unge liv. På fjelltur med sin mor opplever han at moren dreper en annen kvinne. Problemet er at både Erik og hans mor så denne kvinnen som Huldra som prøver å lokke Erik med seg. Hans mor ender på et psykiatrisk sykehus og Erik og hans far kjøper en liten gård i nærheten av sykehuset for å være nær henne.Og nå begynner eventyret å utarte seg.Erik oppdager ei ung jente som sniker rundt gården om kveldene. Og denne unge jenta har hale ! Underlige , mørke og skremmende ting begynner å skje !

Veldig spennende, sjarmerende men også trist og mørk historie. Trist fordi Erik er så ung og må leve med at hans mor ligger på psykiatrisksykehus, noe de på skolen utnytter for å mobbe Erik. Samtidig er det veldig spennende og underholdende. Norske eventyr kjenner vi alle til og Huldra vet vi vel alle hvem er og hva hun kan gjøre. Men som oss mennesker er også Huldrene forskjellige....:)
Det er en fin historie, lettlest, spennende og et godt eventyr for ungdom...og voksne !!! Har du lyst til å lese noe annet enn det du vanligvis leserkan jeg anbefale denne. Et norsk eventyr på en litt annen måte :)


  • Forlag: Gyldendal
  • Utgivelse: Ute nå
  • Sjanger: Fantasy

2 kommentarer:

  1. Fint innlegg om denn boken :) Jeg står på vent på denne på biblioteket, og får den forhåpentligvis på torsdag :)

    SvarSlett
  2. Gled deg, det er en god bok å dykke ned i og glemme verden for en stund :)

    SvarSlett